sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Jalo- ja korukivimessut

Paikka oli pieni, mutta näytteilleasettajia oli paljon! Tungostakin oli, ja joihinkin pöytiin ei ollut toivoakaan päästä näkemään mitään, vaan piti kiertää kaikki useampaan kertaan. Minua se ei tosin haitannut, seilasin useiden eri pöytien välillä useita kertoja ihailemassa erilaisia hiottuja korukiviä. Näin myös paperimassasta tehtyjä todella kauniita helmiä, mutten valitettavasti ostanut niitä. Ehkä löydän niitä jostain vielä joskus! Näimme myös muutamia avaruudesta pudonneita murikoita. Ne olivat jännän näköisiä. Ja kyllä sieltä tarttui jotain pientä mukaankin.


Tämä pikkuinen löytyi samalta myyjältä, jolla oli avaruusmurikoita.
Graniittia, 4 euroa.Siniset ovat värjättyä holiittia, 0,50e/kpl. Musta
renkula on onyxia, 3e/kpl.


Näistä aion tehdä jotakin ihanaa, käsikorun tai kaulakorun (tai kummankin!), en tiedä vielä mitä. Tarvitsen vielä lisätarvikkeita, välikappaleita ja lankaa (hopealankaa, jotakin muuta ehkä?) jota sitten käyttää kasaamiseen.

Messuilla oli myös paljon, paljon muutakin, mutta mikään ei iskenyt suoraan sydämeen kuin nuo kivet. Olen käyttänyt onyxia ennenkin, eräässä kaulakorussa, mutta siitä kuvia myöhemmin. Ei liikaa makeaa mahan täydeltä!

2 kommenttia:

  1. Hih. Oma 'diilerini' toi noilta messuilta mulle ihania agaattihelmiä, kuin pieniä planeettoja. Sekä granaatti- ja savukvartsi-helmiä ja iki-ihania peridootteja<3 On niin kovin vaikea päättää mitä haluan tehdä noista :D
    ~Gufi

    VastaaPoista