maanantai 1. maaliskuuta 2010

Sukkia

Sukat meinasivat lähes kokonaan unohtua, joten laitan nyt kuvia niistäkin. Nämä punaiset sukat tein mummilleni joululahjaksi, ja kyllä niissä oli tekemistä! Sai purkaa ja aloittaa hyvin monta kertaa uudestaan, jotta saisin niistä sopivan kokoiset ja kivan näköiset. Lisäksi 2,5 millin puikot ja Regian ohut sukkalanka meinasivat koko ajan taistella vastaan. Tiukkaa en halunnut tehdä, ja jos tein vähänkään liian löysää niin puikot putoilivat. Pakettiin ehti vain toinen sukka, ja jälkimmäinen valmistui sopivasti Tapaninpäivänä.

Malli: Feather & Fan, oma
Lanka: Regia Galaxy Color
Puikot: 2,5mm


Nämä sukat taas tein avopuolisolleni. Hänellä ei tunnu koskaan olevan tarpeeksi villasukkia! Onneksi näitä on mukava neuloa, enkä ihan heti kyllästy. Olen pikkuhiljaa alkanut kokeilla muunlaisiakin malleja kuin peruspertsa-villasukkamalleja.

Malli: oma
Lanka: Novita Nalle jämät
Puikot: 3,5mm


Nämä sukat taas tein itselleni, ja olen todella tyytyväinen niihin. Mallikuvio oli vaikea saada tarpeeksi löysäksi, enkä ole ikinä ennen kokeillut aloittaa sukkaa kärjestä. Näiden tekeminen oli tosi mielekästä ja antoisaa, sitten kun se alkoi sujua. Kauhean montaa kertaa ei tarvinnut purkaa, ja toinen sukka meni kuin vettä vain. Ja ovat lämpimät!

Malli: Vellamo
Lanka: Regia Silk
Puikot: 2,5mm

Siinä ne olivat. Ensi kerralla sitten jotakin aivan muuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti