torstai 13. lokakuuta 2016

Kappa

Minulla oli pieni murhe jokin aika sitten, kun hiusmursin yhden varpaani. Kivusta päätellen se tosin saattoi olla myös murtunut. Paraneminen on kuitenkin vienyt paljon aikaa, eikä satunnaiset kolhaisut siihen ole auttaneet asiaa.

Kuitenkin, koin tarvitsevani lohtuneuleen. Tuilla oli käynnissä yksi KAL. Ja niinpä innostuin ja otin puikoille Veera Välimäen kaulurin/huivin. Olin halunnut aloittaa sen jo keväällä, joskus helmi-maaliskuussa. Nyt oli täydellinen aika sille. Ja päätin tehdä pitkään hilloamastani Gjestalin spirestä, koska en halunnutkaan tehdä langasta peittoa.

Malli: Kappa
Lanka: Gjestal Spire, 395g
Puikot: 3mm

Alku meni nopeasti. Mitä enemmän silmukoita ja pituutta oli, sitä hitaammaksi neulominen muuttui. Viimeinen kolmasosa oli tuskastuttavan hidasta ja olisin vain halunnut saada sen valmiiksi. Halusin kääriytyä siihen. Äkkiä! 

Ja lopulta! Päättely! Kylpy! Pingottaminen oli hankalaa, onneksi mies suostui auttamaan hiukan.


Iso ja ihana, ja jo hiukan lisää venynyt. Ei haittaa!

Aloitin huivin elokuun loppupuolella ja sain valmiiksi vähän ennen kuin lähdimme käymään pienellä perheen viikonloppumatkalla. Huivi pääsi siis heti käyttöön! Tosin säät olivat niin lämpimät, että en loppujen lopuksi pystynyt käyttämään sitä. Syksy on kuitenkin hyvässä vauhdissa, ja se onkin ollut aktiivisessa käytössä!

Toiveissa olisi Kappaan mätsäävät lapaset ja pipo. Nähtäväksi jää ehdinkö jouluneuleiden keskellä.

1 kommentti: