perjantai 24. heinäkuuta 2009

Myssy :)

Edellisestä viestistä onkin ehtinyt vierähtää aikaa. Tarkoitus on ollut päivittää, mutta jostain syystä noita ei saa ikinä kuvattua. Takkia, paitaa ja muuta. Ehkä elokuussa. Hihi. Mutta tässä nälkäisille, eräs työ ihan tältä kuulta!

Ostin kesän alussa Novitan kesän 2009 numeron, ja nappasin ohjeen sieltä. Lehtinen alkaa olla jo kovia kärsinyt, koska matkaa lomalla mukanani. Vielä kun saisin työn, jonka takia lehden ostin, valmiiksi!


Malli: Neulottu pitsibaskeri
Lanka: Novitan Rose Mohair, vajaat 50 grammaa
Puikot: 5mm


Myssy (tuo "baskeri" naurattaa minua aina kovasti) oli uskomattoman vaikea neuloa! Koko ajan minulta karkasi jostakin silmukka ja jouduin aloittamaan työn alusta viidesti tai kuudesti. Malli oli kyllä helppo, mutta vaikka lanka tuntuukin kivalta hyppysissä oli se uskomattoman vaikea käsitellä. Mutta lopulta onnistuin siinä! Tein myssystä myös hiukan pidemmän kuin ohjeessa. Ei ihan minun tyylinen myssy, mutta hauska. Rakas avokkini näpsi kuvat.

6 kommenttia:

 1. viimein niitä neuleita :) kiva on myssy, vois itellekin tehdä jonku "neulotun pitsibaskerin" :D

  VastaaPoista
 2. Hee woot @ Lahti 8) Tunnen mä täältä siis jonkun! JEEEEEE, kahville? ;)

  VastaaPoista
 3. nomut hei sitku tuut möksältä! jätä mulle vaikka meseen sun puhelinumero? tms tai laita viestiä jos sulla on mun numero joka alkaa 05049..... ollu aika kauan samanumero joten jos sulla on mun "vanha" numero niin se voi olla täää tänhetkinenkin :D

  VastaaPoista
 4. joo hei ootko kotiutunu jo :D vai aktiivi unohdus? ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana myssykkä. Mulla on tosta samasta väristä slipari vireillä :)

  VastaaPoista
 6. Hieno on! Sä näköjään kestät neuloo aitoo mohairia. Mä kestän kirjoo, mut en neuloo.

  VastaaPoista