lauantai 10. lokakuuta 2009

Huppari

Tämä neule valmistui jo keväällä lähes neljän kuukauden työstön jälkeen, mutta mitäpä tuosta! Tästä olen kyllä niin ylpeä, että! Ohjeen neule näytti nätiltä, kun siitä karsi hapsut pois. Kyseistä lankaa minulla ei ollut, ja halusin siitä kaiken lisäksi vihreän, jota minulla oli varastossa muutama kerä. Ja eikun hommiin!

Malli:Novitan Vetoketjullinen huppari
Lanka: Novita Nalle, siinä 900g tietämillä
Puikot: 3,5mm

Ensin minua jännitti hirveästi tämä soveltaminen, koska pienet muutokseni tuntuivat loppujen lopuksi erittäin isoilta. Mutta kaikki päättyi hyvin! Tämän neulominen vei iäisyyden, ja lanka loppui kun minulla oli jäljellä enää puolikas hiha ja huppu. Paniikissa kolusin läpi (lanka)kauppoja ja metsästin tätä kyseistä lankaa ja erää. Lopulta jouduin tilaamaan kerän superkalliilla eräästä nettikaupasta, josta sitä vielä löytyi. Onneksi sain sitä! Vetoketjun ompeleminen kiinni oli itsekin asia erikseen - välttelin sitä ensin pari kuukautta, kunnes sitten *köhköh* pääsiäisenä otin koko työn mukaan ja hoitelin kaiken kuosiin ja päättelin. Täytyy sanoa, että tämä on toinen hienoimmista neuleistani, joita olen tehnyt. Suuritöisin se ainakin oli!

Ja lopuksi kuva torkkupeitosta, joka minulla on tekeillä. Edellinen torkkupeitto kaipaa vielä päättelyä, ja ehkä venyttämistä. Vaikka sitä jo venyttelin, mutta reunat ovat edelleen kovin nurjat. Mutta siitä lisää myöhemmin! Tässä hiukan hexagoneja:

5 kommenttia:

 1. piti palata ihastelemaan peiton alkua :) melkein tekisi nyt jo mieli aloittaaitse kolms peitto itselleen kotiin :D

  VastaaPoista
 2. Vau. Upea huppari, näyttää mukavalta. Ja peitto on kyllä varsin herkullinen väriyhdistelmineen. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! Tuo huppari on kyllä lempparini. Ja torkkupeiton kanssa on meinannut usko loppua useammin kuin kerran, mutta eiköhän se tästä! Täytyy vaan jaksaa uskoa. Ja jatkaa tässä jossakin välissä taas:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi neule on mahtava! Sä se sitte osaat! Mä en uskalla ees kokeilla palmikoita. Mä menisin kuitenkin heti sekaisin laskuissa. Ja onpa upea tuo kukkapeittokin!

   Poista
 4. oi voi neule on kiva! om nooom <3

  VastaaPoista