torstai 13. toukokuuta 2010

Ghibli vaihto, oma osuuteni

Saan nyt esitellä vihdoinkin omat tekemiseni! Pakettini saapui Skotlantiin, ja ilokseni parini ihastui virkkauksiini ja neulomuksiini. Pitemmittä puheitta kuviin! Pahoittelen niitten paljoutta, innostuin hiukan. :)


Kuva koko paketista, lukuun ottamatta lankaa ja salmiakkia. Totorokortin taakse kirjoitin terveiseni vaihtoparilleni.

Nokipallerot. Ikinä ennen en ole virkannut amigurumeja eli täytettyjä eläinhahmoja. Hauskaa oli, täytyy tehdä näitä joskus lisää! Vaikka minulla ei ollut mitään käsitystä asiasta, onnistuin mielestäni soveltamaan aika hyvin sopusuhtaisen pallon (niin, sitä piti harjoitella muutaman kerran ennen kuin olin tyytyväinen, haha). Silmät ovat huopakangasta.

Kissabussi, ensimmäinen iso eläinvirkkaustyöni! Tämänkin silmät sekä suu ovat huopakangasta. Tätä ennen tein pienemmän hyvin erilaisen harjoituskappaleen, jossa testailin värejä ja korviin sopivaa tekniikkaa. Voisin laittaa siitä kuvan joskus myöhemmin. :)

Totoropussukka. Tätä myös harjoittelin jämälangoilla ennen itse työtä. Totoron suunnittelin itse, ja loppusilaukseen kysyin avopuolisoni mielipidettä. Siinä sain pari hyvää ideaa. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun kokeilin jäljentämistä. Se oli mielenkiintoista puuhaa!

Lopuksi neulahuovutettu Jiji Kikin lähettipalvelusta. En ollut aiemmin neulahuovuttanut vielä eläimiä, joten tämä oli mielenkiintoista. Onneksi minulla oli apuna neulahuovutuskirja Villaiset pikkupehmot. Helpotti suuresti työtä! Onnistuin kuitenkin tökkimään sormeeni useita kertoja, haha.

Viimeisenä tekemäni silmukkamerkit. Vihreät, valkoiset ja punaiset ovat lasia ja sameat, kellertävähköt kivet jadea.

Huijasin! Nyt päästään viimeiseen kuvaan, jonka halusin laittaa näin boonuksena. Eli lähempi kuva tammenlehtinapeista, jotka löysin Neppinapista. Aivan ihania, täytyy sanoa!

Tämä oli siis ensimmäinen vaihtoni ikinä, ja jäi tosi kiva fiilis. Tulen varmasti osallistumaan vielä johonkin vaihtoon, katsomaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :)

2 kommenttia:

  1. Siis toi vihree pussukka, oliks se eka kerta ku sä jäljittelit silmukoita? Jos oli, niin sä olet kyllä tosi mestari. Sun paris on onnekas, ku se sai sut parikseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli! Ja olinpa ihmeissäni kun kotiin palattua oli kommenttivyöry odottamassa. Kiitos. :D

      Poista