tiistai 11. toukokuuta 2010

Ghibli vaihto

Keväällä osallistuin Studio Ghibli -aiheiseen käsityövaihtoon ravelryssa. Reilu viikko sitten perjantaina sain laitettua omat näperrykseni postiin, ja samoihin aikoihin laittoi parini omansa. Jännityksellä olen odottanut ilmoitusta paketista!

Ja eilen odotus palkittiin. Postissa minua odotti iso paketti pariltani Britanniasta. Sormeni syyhysivät kotimatkalla, ja oi onnea kun vihdoin pääsin kotiin! Kamera vain kouraan ja avaamaan! Ihastuin todella näihin, ja halusin jakaa ne täällä blogissanikin. Itse siis en ole näitä tehnyt.

Saatuani laatikon esiin kääröstä, sisällä oli harmaaseen käärepaperiin kiedottuja pikkupaketteja. Tuntui siltä kuin syntymäpäivä tai joulu olisi tullut! Pikkuiset nokipallot eivät olleet pakattuja, joten ensimmäisenä näin ne.

Seuraavaksi Kodama-pussukka, keksipaketti sekä ihanan pehmeä (ja vihreä!) 100 gramman vyyhti merinolankaa. Seuraavasta paketista löytyi kännykkäkoru ja "hely". Siinä on kukka, jonka päällä on pikkuinen nokipallo ja muovinen tähti sen yläpuolella, joka alkaa vilkkua kännykän soidessa tai tekstarin saadessa. Kännykkäkorussa on pieni totoro ja keskikokoinen totoro punaisella lehdellä(?). Nämä ripustin tietenkin heti kännykkääni. Siis luonnollisesti sen jälkeen kun olin saanut kuvat kuvattua ja näytettyä kuvat Ghibli-ryhmässä. :)


Kodama ja lanka sekä muutama nokipallo plus keksit. En ole vielä kerennyt maistamaan niitä, pitänee keittää teet ja kokeilla sitten siinä samalla. :)


Tässä vielä lähikuva pussukan mukana roikkujista. Aivan mahdottoman suloisia nokipalloja! :) Mistä ihmeestä näitä saa?! Täytyy muistaa laittaa parilleni viestiä ja kysellä tarkemmin.


Ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, suosikkini Teto Tuulen laakson Nausicaästa! Rakastuin tähän sarjakuvaan kymmenen vuotta sitten, kun törmäsin siihen ensimmäisen kerran, ja sittemmin olen myös nähnyt elokuvan. Virkattu ihanuus paljastui viimeisenä ja herätti minussa eniten ihastusta. Olen halunnut jo mahdottoman monen monta vuotta tällaista ihanuutta, ja nyt sain sellaisen - käsityönä! Tämä tuo kyllä hymyn huulille pitkän aikaa. :)

Toivon, että oma pakettini tuottaa myös iloa parissani. Jännityksellä odottelen vielä, milloin hän saa pakettinsa!

4 kommenttia:

 1. U olipas kivoja juttuja, mäkin haluan tommosia nokipalleroita! ja Teto on <3 Jännä vaihto, itsekkin välillä pohdiskelen että pitäisikös ryhtyä ^^ tosikiva aihe kyllä vaihdolle toi studio ghibli :)
  Miten olis kahvittelut ennenko muutan taas 3kk espooseen ;D miten noin muuten mennööpi?

  VastaaPoista
 2. Tämä oli ensimmäinen vaihto, mihin olen ikinä osallistunut. Jänskätti tosissaan, että mitä tekee ja tykkääkö pari ja mitä itse saa. Tosi kivaa oli!

  Ja kahvitellaan ihmeessä, vaikka ensi viikosta? Ihan hyvin on mennyt. Olen nyt yksikseni viikot Lahdessa, kun avokki sai töitä Helsingistä. Tekstaillaan sitten tarkemmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienon paketin parisi sinulle lähetti. Ja hän näköjään osaa efektilankojen käytönkin. En voi kuin huokaista ihastuksesta Olette mestareita molemmat.

   Poista
 3. Ok mulla on näyttö työnalla ja ensviikolla viimoinen viikko aikaa tehdä sitä, mutta katsotaan jos joku ilta heruu aikaa ;D näin näytön aikana jokainen mahdollinen minuutti tullut vietettyä kouluntiloissa :)

  VastaaPoista