tiistai 15. kesäkuuta 2010

Erilaisia rättejä

Eräällä ystävälläni oli syntymäpäivät tässä jokin aika sitten, ja tein hänelle pikkulahjan. Täältä löysin erään toisen ystävän vinkistä täydellisen aiheen kasvopyyhkeelle. Tähtiporttia katsoneet varmaankin tunnistavat sen maata kuvaavaksi symboliksi. :)

Malli: Naamarätti, oma
Lanka: Rowan RYC Bamboo Soft, 50 grammaa
Puikot: 3mm

Neulottuani rätin virkkasin siihen vielä lopuksi lenkin sekä pitsimäisen reunuksen. Lankaa jäi semmoinen 40 senttimetrin mittainen nöttönen, eli aika nappiin menivät laskuni. Mustaa työtä on aina hankala valokuvata, mutta toivottavasti kuvista saa selvän.

Viikonloppuna sitten tapasin ystäväni ja annoin lahjan kortteineen. Saatu
aan paketin auki ja työn näkyville kokonaisuudessaan kertoi ilme kaiken. Hymy ja ilahtuneisuus oli kyllä paras palkkio, tuli tosi hyvä mieli itsellekin kun näki kuinka iloiseksi lahja teki!


Pieni muokkaus viestiin! Meinasin unohtaa kaksi tiskirättiä, jotka tein muutama kuukausi sitten. Olen oikea reikäpää, kun en meinaa muistaa blogata näitä töitä tänne sitten millään. Mutta asiaan!

Malli: Tiskirätti, neulemallit kirjasta Kauneimmat neulemallit nro 6 ja 30
Lanka: Anchor Style Bamboolo, 50 grammaa
Puikot: 3mm

Nämä ovat ensimmäiset tiskirättini. Valmistuivat nopeasti, ja oli miellyttävä neuloa. Vielä en ole kuitenkaan uskaltanut kokeilla niitä! Eipä muuta tällä kertaa, mukavaa kesäillan jatkoa!

3 kommenttia:

 1. Uuh tiskirätti! miksen ole ennen keksinyt.. ahaa koska en neulo ;__;

  VastaaPoista
 2. Ahihi, nuo tiskirätit on kyllä jännä juttu. Oon sellaisista neulotuista kuullut huhuja ja juttuja pitemmän aikaa, ja päätin sitten kokeilla itsekin. Eivät tosin ole käyttöön asti vielä ehtineet, joten en voi sen tarkemmin sanoa.

  Haluaisitko yhden tai pari? :)

  VastaaPoista
 3. tottakai jos heruu ;) <3 kerro kun oot käyttänyt kuin hyvin toimii ja kuivuu yms. kuitenkin olis hyvä tommoin "kunnon" rätti jonka vois itten vaan viskata pesukoneeseen ja vola puhdas rätti käyttövalmiina heti seuraavana päivänä ^^

  VastaaPoista