torstai 10. kesäkuuta 2010

Virkattuja juttuja

Tänään vuorossa erilaisia virkkuutöitä!

Malli: Lonkalta heitetty
Lanka: Novita Nalle, muutama gramma
Koukku: 3mm

Tämä kisuli oli testikappale kun mietin, miten toteuttaisin Kissabussin pään. Ihan hauska tästäkin tuli, mutta tuotekehittely kyllä kannatti ja Kissabussi onnistui yli odotusten. :)

Malli: Semi-Naalepuuder (ravelry)
Lanka: Keltainen Circulo Classic, punainen jotakin muuta puuvillaa,
noin 35 grammaa yhteensä
Koukku: 3mm

Nämä neulatyynyt valmistuivat tällä viikolla. Ohje löytyy englanniksi täältä. En aivan sitten osannut yhdistää paloja eli ohje meni yli ymmärryksen, niin tein tällaiset yksinkertaisemmat. Oikein somat yhtä kaikki! Ovat n. 8 cm halkaisijaltaan.

Malli: Lonkalta heitetty
Lanka: Nallejämiä
Koukku: 3mm


Ja tämä kassi valmistui eilen! Jämälankaprojekti, tarkoituksena päästä eroon nallelangoista. Ruskeaa minulla on aivan tajuton varasto, joten täytyy keksiä uusi projekti. Keltainen ja punainen menivät kaikki, mustaa jäi vielä pikkuisen. Vuori on pellavaa, ja meinasin täysin mokata koko jutun kun logiikka petti, mutta onnistuin pelastamaan laukun. :)

Minusta olisi ihanaa lahjoittaa tai vaihtaa näitä johonkin, kun ei minulla ole kauheasti tehtävää näin monella neulatyynyllä. Kassikaan ole sittenkään ihan minun tyylinen tai värinen, vaikka sitä olikin hauska tehdä.

1 kommentti:

  1. Eivät kaikki minunkaan tuotokseni jää minulle. Kaikki missä on mohairia lähtevät pois. Mohair ja minä emme sovi yhteen, ei edes valemohair (lanka, joka on pörröistä kuten mohair, mutta josta puuttuu aito mohairkuitu).

    VastaaPoista