sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Sukkia lapsille

Joulunalusaika on kyllä kiireistä aikaa! Enkä ole edes töissä. Ellei joululahjojen neulomista lasketa työksi, sillä se on ollut viimeiset viikot lähes kokopäiväistä hommaa. En todellakaan valita, olen nauttinut siitä suuresti! Minusta on ihanaa neuloa ja tehdä asioita lahjaksi läheisilleni. Se vain pitäisi aloittaa jo elokuussa...

Olenkin tänä vuonna neulonut ennätysmäärän asioita läh
eisilleni annettavaksi. Niistä en voi tietenkään vielä näyttää kuvia (osasta on myös ottamatta) vielä, vaan vasta joulun jälkeen. Mutta blogaaminen ei odota, sillä muistin muutaman neuleen joita en ole raportoinut tänne. Asiaan siis!

Tuossa jokin aika sitten eräs äitini tuttu oli lähdössä L
ibanoniin käymään muutamilla palestiinalaispakolaisleireillä, ja toivoi voivansa viedä leirien lapsille sukkia. Matkan järjesti Psykologien Sosiaalinen Vastuu -niminen järjestö. Niinpä neuloin muutaman parin, tarkalleen ottaen viisi paria, eri kokoisia ja mallisia sukkalankojen jämistä joita nurkissani pyöri.

Mutta nyt, sen pitemmittä puheitta itse asiaan eli kuviin sukista!


Sukat joissa on harmaata, ruskeaa ja vihreää, ovat Nallea. Punaiset sukat ovat Vuorelman vetoa. Kaikissa on käytetty 3mm puikkoja, ja jokaiseen on mennyt alle 50 grammaa lankaa. Keskimäärin 30 ja 47 gramman väliltä.

Olisin mielelläni neulonut enemmänkin, jos aika olisi riittänyt. Sain siis kuulla kuukautta ennen lähtöä, että tällainen juttu on. Mutta voin alkaa neuloa sukkia varastoon, sillä matka toteutuu myös ensi vuonna.

Tämän viestin päätänkin tähän. Ensi kerralla sitten lisää blogaamatta jääneitä töitä kesältä ja syksyltä. Hyvää illan jatkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti