tiistai 28. joulukuuta 2010

Huiveja

Nyt onkin aika paljastaa osa jouluneulomuksista! Lähes kaikki onnistuin saamaan valmiiksi jouluaattoon mennessä, vain yksi sukkapari valmistui vasta sunnuntaina. Paniikkia en kuitenkaan saanut, ja ehdin neuloa muutakin (välillä tosin kuumeisesti) kuin "pelkkiä" lahjoja. Jokaisesta työstä kuitenkin nautin ja minulla oli hauskaa. Valitsin mallit tuntemuksen mukaan ja mikä mielestäni voisi saajalleen sopia, ja valintani tuntuivat osuvan ihan nappiin. :)


Malli: Boneyard Shawl (ravelry)
Lanka: Drops Alpaca, 100g
Puikot: 3,5mm

Äitini toivoi oranssia kaulaliinaa, mutta kun näin langan kaupassa tiesin, että se oli tarkoitettu tähän huiviin. Niinpä tein Boneyardin, ja hän ihastui siihen. :)


Malli: Citron (ravelry)
Lanka: Gedifra Shetland Deluxe, 250g
Puikot: 4,5mm

Joululahja isoäidilleni. Punainen on hänen lempivärinsä. Olin varannut neljä kerää alelaarista hankittua lankaa, ja kas kummaa se loppui kun ei ollut enää montakaan riviä jäljellä. Yksi tamperelainen räveltäjä sitten vaihtoi kerän lankaa, ja huivi pelastui! Lanka riitti juuri sopivasti, jäi lyhyt pätkä vain. Iha
naa!


Malli: Multnomah (ravelry)
Lanka: Schoppel-Wolle Zauberball, 80g
Puikot: 3,5mm

Tämä huivi meni anopilleni. Tämä oli nopea tehdä, mutta pingottaminen tuotti päänsärkyä. Se kuitenkin onnistui, loppujen lopuksi. Ja kun olin käynyt ostamassa 100 nupin lisäpaketin..


Malli: Traveling Woman (ravelry)
Lanka: Schoppel-Wolle Zauberball, 74g
Puikot: 3,5mm

Tämän neuloin neljässä päivässä yhteen larppiin itselleni. Siihen samaan peliin, johon tein itselleni vaahteranlehtiseppeleen. Malli oli hauska ja helppo tehdä, mutta päättely vei ikuisuuden! Tällainen täytyy varmaan tehdä joskus toinenkin.

3 kommenttia:

  1. Kiitos Teija mieluisasta joululahjasta. Väri toivomuksen mukainen ja lanka mielyttävä käyttää - ei karvastele kaulaa.

    VastaaPoista
  2. Kivoja punasävyisiä huiveja! Lahjaksi on niin mukava tehdä. :)

    VastaaPoista