keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kiireinen helmikuu

Tässä kuussa onkin ollut paljon tekemistä. Monia asioita on tapahtunut ja alkanut - yksi näistä on lankahamsterit. Tarkoitus on siis kuluttaa lankavarastoaan mahdollisimman paljon ja olla ostamatta itselleen yhtään uutta. Lahjoituksia voi ottaa vastaan, mutta ostaminen on kiellettyä. Työt täytyy myös saada valmiiksi helmikuun aikana, jotta ne laskettaisiin mukaan kisaan. Olen ajatellut jo muutaman vuoden verran osallistua tähän joskus, ja tänä vuonna sitten innostus iski.

Hamsterikuun hengessä olenkin neulonut eräästä jämäl
ankakassista torkkupeittoa. Paloja on tällä hetkellä 13/24 valmiina, tosin saatan tehdä torkkupeitosta myös 25 palan. En ole vielä päättänyt kummin päin teen, mutta lankaa siihen kuitenkin riittää. Palat ovat salmiakin muotoisia, sinivalkoisia. Yhdistämisen ajattelin tehdä yhdellä toisella langalla, virkkaamalla.

Palojen lisäksi olen myös neulonut yhden huivin, ja tässä siitä pieni raportti.


Lanka: Punta Yarns Merisock Space Dyed, 90 grammaa
Puikot: 2,5mm

Tämä valmistui nopeasti, siis sen jälkeen kun olin päässyt alun hankaluuksista yli. Tämä ei millään meinannut miellyttää silmääni, joten purin ensimmäisten 10 silmukan jälkeen. Sitten aloitin alusta ja päätin jatkaa loppuun, koska pingotus tekisi huivista kuitenkin sellaisen kuin se on. Sitten huomasin unohtaneeni siellä täällä neuloa yhden kerroksen, jolloin lisäykset vaihtelivat puolelta toiselle ja jouduin purkamaan suurimman osan. Sitten opin laskemaan kahdeksaan ja ah, siitä edespäin kaikki meni nappiin. :)

2 kommenttia: