perjantai 6. toukokuuta 2011

Kudonnan ja kännykuvaamisen haasteita

Muutamia pussukan alkuja on syntynyt lisää. Jälleen luvassa karmeaa kännykameralaatua, mutta kestäkää kanssani.


Seitsemäs työni. Tässä oli taas ohjaajallani näpit mukana värivalinnoissa.


Kahdeksas. Vihreä unelma.

Unohdin kuvata tämän ennen kuin olin jo siirtänyt sen pois seuraavan tieltä ja aloittanut sen, joten kuva on entistä kaameampi. Mutta siitä näkee pikkuisen... Jotakin. Alunperin ajattelin tehdä siitä vain räikeän kirkkaan vihreän, mutta toinen ohjaaja ehdotti siihen kaveriksi toista lämpimämpää vihreää. Tein siis niistä raitoja, tykkäsin kovasti lopputuloksesta. Sitä on moni kehunut, oli siis hyvä vinkki! Olen myös oppinut jo kiristämään loimet hampaat irvessä, eikä kankaat kupruile enää ollenkaan niin kuin alussa. Pikkuisen vain. Ja reunatkin ovat tasaisemmat!

Näitä on syntynyt enemmänkin, mutta säästelen kuvia myöhemmäksi. Olen kuitenkin tehnyt kaikenlaista muutakin, ja niitä olisi tarkoitus blogata tässä lähiaikoina. Jonkinlaista tasapainoilua siis!

1 kommentti:

  1. Tuo Syreeni 2 (se, jossa on syreenin värit + vaaleanpunaista) on kaunis sekin. Sinä se osaat kutoa! Ja kyllä sinä ne puut vielä kesytät. Minä kaaduin aikanaan kanveesiin (kuvaannollisesti), kun pöly sai minut köhimään niin, että oli pakko luovuttaa.

    VastaaPoista