maanantai 30. tammikuuta 2012

Näkyvyyttä pimeyteen

Keskellä yötä, ennen nukkumaan menoa kun inspiroituu, on tässä tulos. Kuvia luvassa joulutöistäni! Virkkasin monia heijastimia, joiden ohjeet löysin blogista Tyttö kylmän maan. Nopeita ja hauskoja ohjeita! Tiimarista metsästin heijastavaa kangasta. Kolme Tiimarin liikettä kävin läpi ennen kuin sitä löytyi!


Lanka: Mysteeripuuvilla, 1kpl n. 7g
Koukku: 4,5mm

Näitä tehtailin monta, ja jaoin ystäville pikkujoululahjoina. Näitä voisi virkata lisääkin. Heijastinkankaan ompelin käsin, koska olin kuullut puhetta ettei liima pitäisi pesussa. Minusta se toi myös hauskan yksityiskohdan kukkaan. Tein kukista hiukan pienemmät kuin ohjeessa, sen verran muokkasin, jottei niistä tulisi aivan jättikokoisia.


Lanka: Cascade Yarns 220 Heathers
Koukku: 9mm

Nämä kaksi kaverusta huovutin pesukoneessa, ennen kuin ompelin heijastinkankaan kiinni. Tein ne kummipojalleni ja hänen veljelleen jouluksi. Ne valmistuivat samana aamuna kun vein ne postiin, joten unohdin myös punnita pikkuiset. Mitat muistin vaivoin ottaa! essimarjaana lahjoitti punaisen langan heijastimiin, sillä olin jo itse ehtinyt kuluttaa kaiken punaisen. :)

2 kommenttia:

  1. Tää on kyl niin hauska idea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Kiva virkata ja antaa lahjaksi, varmasti hyödyllisiä. :)

      Poista