maanantai 29. lokakuuta 2012

Kaheli ZEN-vaihto, osa 2

Kahelivaihto alkaa olla ohi, kun kaikki paketit ovat saapuneet perille. Rakentamani meni jo hyvän aikaa sitten parilleni, joka arvasi saman tien minut lähettäjäksi. Haka, jolla on myös kaksi upeaa karvatonta kissaa, sai siis tällaisen paketin.Tätä pakettia oli ihana koota, ja palautteen perusteella se oli oikein mieluinen. Kissoille lähettämäni kaksi neulottua kalaakin tekivät kauppansa, eikä niissä ollut edes kissanminttua sisällä! Koostin ZEN-aiheisen pakettini Karibian ympärille, mistä parini piti. Paketti oli vuorattu merellisillä ja kookosaiheisilla paperileikkeillä (niin kuin tuo kortin kansi), joita myös laitoin paketin kannen päätyyn ja sivuihin. Lisäkaheliutta tuo se, että laitoin paketin menemään samassa laatikossa kuin sain omani.

Kaiken kaikkiaan paketissa oli lankaa, kahvipapuja, silmukkamerkkejä, projektipussukka, kalalelut sekä kortti. Hyvä mieli oli tätä tehdessä, kootessa, leikkaa-liimaillessa ja lähettäessä, ja varsinkin parin kiitokset lukiessa!

Tämän vaihdon lisäksi joululahjatehdas on ollut käynnissä aktiivisesti kuluneen kuun aikana, ja toivottavasti kaikki ehtii valmistua. Kovasti on mielekästä ja hauskaa tehtävää, ja paljon paljon muutakin. Toivottavasti aika riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti