torstai 4. lokakuuta 2012

Kaheli ZEN-vaihto

Blogi on taas saanut hiukan kärsiä hiljaisuudesta, kiirettä on välillä pitänyt. Mutta tämän halusin heti päivittää, kun kotia pääsin.

Osallistun siis ravelryssa erään keskusteluryhmän kaheliin zen-vaihtoon, joka siis on tämmöinen hidastempoinen ja mielenrauhan nostattaja-vaihto. Tämän vaihdon ominaispiirre on myös, että lähettäjä on salainen, ja tämä tulee arvata (itse siis lähetän jollekin toiselle paketin).

Eilen sain tekstiviestin, että ensimmäinen Smartpostin kautta lähetetty paketti odottaa minua! Ja tänään kävin heti aamulla hakemassa sen, ja nyt iltapäivästä pääsin avaamaan ja kuvaamaan. Paketti oli yllätyksiä täynnä! Siellä oli aivan ihana peltirasia, jonka sisällä oli pussi Assam-teetä (jota juuri eilen harmittelin etten tajunnut ostaa kun ohitin erikoisteekaupan, jonne harvoin on menoa!), ihania käyntikortteja askarteluun, vähän lankaa, söpöjä pöllöhakaneuloja, karkkia sekä pieni nippu virkkuukoukkuja. Sopivat kirjeen mukaan sekä koukkuamiseen että virkkaamiseen. Mitä ihmettä se koukkuaminen on, minulle ei ole vielä koskaan selvinnyt. Paitsi nyt, kun googletin, ja ystävällinen google sanoo sen olevan edestakaisin virkkaamista ilman, että työtä käännetään. Täytyy kokeilla!

ZEN-pakettini. Ihana vaihto!

Tästä tuli oikein ZEN ja hyvä mieli, piristi kyllä syyspäivää. Kiitos vielä salaiselle parille, jonka arvuuttelun jätän ravelryyn! Voimakas fiilis tästä jo onkin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti