tiistai 26. huhtikuuta 2016

Perussukat miehelle

Nyt tuli aivan järisyttävä päivitysmoka, menin päivittämään sukat väärässä järjestyksessä! Olin alunperin suunnitellut tämän sukkaparin saavan valokiilan ensin, mutta jostain syystä jätin asian huomiotta. Vasta tunti blogin päivittämisen jälkeen tajusin asian. Mutta palataan asiaan, sillä nämä langat ovat minulle tärkeät, joten päätin päivittää vielä tänään.

Kun mummini kuoli muutama vuosi sitten minulle päätyi joitakin lankoja hänen jäämistöstään. Niitä oli monenlaisia ja -paksuisia. Nämä kyseiset päätyivät sukiksi miehelleni. Niiden oli tarkoitus valmistua jouluksi 2014 (ei ihan valmistuneet niin kuin ajattelin). Viime marraskuussa ne kuitenkin putosivat puikoilta.

Malli: -
Lanka: Mysteerivillalankaa, 130g
Puikot: 4,5mm

Sovelsin taas, käytin itselle mieluisia ja tuttuja tekniikoita. Aloitin sukat kärjestä turkish cast-onilla, joka on suosikkialoitukseni kärjestä aloitettaville sukille. Ja kun tämä ei ollut valmistumassa jouluksi ja oli muutenkin "myöhässä", sovitutin miehellä ahkeraan jalassa. Käytin lyhennettyjä kerroksia kantapään tekemiseen. Ja koska samanlaiset sukat pitää saada (neuloa), tein aina samanverran kerroksia kumpaakin sukkaan jokaisella langalla.

Pientä sävyeroa.

Miestä sai hiukan suostutella olemaan mallina, ja silloinkin hän halusi rauhassa puuhata omiaan. Sukat kuitenkin päätyivät jalkaan ja sain otettua parit kuvat, kun kerran sääkin suosi valokuvausta.

Langat olivat suurin piirtein samaa vahvuutta, ja niissä oli pieniä sävyeroja. Muutama gramma jäi käyttämättä, sillä mies oli jo tyytyväinen varren pituuteen. Ajatuksena on yrittää paikata eräät miehen sukat näillä jämillä, jotka ovat jo kovin reikäiset. Vihaan sukkien paikkaamista, mutta mitä sitä ei tekisi rakkaudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti