lauantai 27. elokuuta 2016

Äidin ompelimo

Kesällä piirtämäni ja leikkaamani nuken vaatekaavat pääsivät vihdoinkin tällä viikolla työn alle. Muutamana iltana minulla oli tilaisuus ja innostus leikata ja aloittaa ompeleminen. Tänään aamulla päätin saada ensimmäisen valmiiksi.

En muistanut saati saanut sopivaa tilaisuutta ottaa kuvia kaupungilla, joten otimme ne kotona.

Koska oli aurinkoinen päivä ja koko perhe vapaalla (ihana viikonloppu!), päätimme käyttää Luonnontieteellisen museon ilmaispäivän hyödyksi. Uusi mekko valmistui juuri sopivasti lounaaksi. Ruokailun jälkeen lähdimme kaupungille ja Malla tietysti myös, uusi mekko yllään. He nukkuivat lyhyet päikkärit rattaissa ja sen jälkeen tutustuimme museoon. Neiti rakasti sitä! Hän ryntäili Malla kainalossa ja oli ihmeissään kaikesta jännästä. Aulan norsu ja pahkasiat olivat hänestä ihastuttavia, erityisesti. 

Kotona tein vielä toisen mekon valmiiksi, sillä se oli nopea homma.

Tässä mekossa on ihanaa merellistä tunnelmaa. Tekisi mieli lavastaa hiekkalaatikolla rantakuva.

Seuraavaksi ajattelin harjoitella sellaisten vaatteiden tekoa, jotka olisivat istuvampi Mallalle. Tähän mennessä olen tehnyt vain "laatikkovaatteita". Tänään minusta alkoi tuntua siltä, että olisin valmis kokeilemaan jotakin vaativampaa. 

Minulla on monta suunnitelmaa vielä toteuttamatta, ja osa kaavoittamatta. Paljon jännää tiedossa! Kunhan pukuleikit alkavat, tästä voi tulla mielenkiintoista.

1 kommentti:

  1. You have skills! I hope the princess will like the new dress of her doll.

    VastaaPoista