maanantai 15. elokuuta 2016

Lomailun jälkeen

Nyt voitaneen sopia, että hiljaiseloa on ollut kylliksi. Viime kuun olimme lomalla ja vaikka ehdin jonkin verran neuloa ja ommella, mitään en saanut valmiiksi. Sillä on tehnyt mieli blogata, mutta mistä blogata? Keskeneräisistä töistä ja suunnitteilla olevista, sanoisin.

Niitä keskeneräisiä (Tour de Sockin kaksi ensimmäistä sukkaa) en kehtaa blogata, koska en ole koskenut niihin kesäkuun lopun jälkeen. Mutta tavoitteeni on saada ne jouluun mennessä valmiiksi. Joten jossain välissä!

Perjantaina sattuneen pienoisen varvas-tapaturman innoittamana aloin neuloa itselleni Veera Välimäen Kappan. Kyseinen kirja jossa ohje on on ollut minulla lainassa koko kevään ja kesän, ja nyt päätin aloittaa jotakin itselleni. 

Sen lisäksi tekeillä on tyttäreni nukelle vaatteita. Niitä piti tehdä syntymäpäiväksi, mutten ehtinyt, joten tähtään jälleen jouluun.

Minulla kävi myös onni ja tuuri, kun osallistuin Tuin Kutomon Tuin apinakaliin alkukesästä. Tui arpoi osallistujien keskuudesta voittajia erinäkösille palkinnoille. Tästä on siis jo kuukausi. Tänään minulle selvisi, että olinkin voittanut jotain! Lankaa! Ihana ylläri!

Ja jottei tästä tulisi pelkkää tekstiä, kuva tämän hetkisestä edistyksestä Kappan suhteen:

Ahkera kalistelija. Tuilla on siis Ledger-kal ravelry-ryhmässään. Halusin osallistua ja tällä neuleella osallistun. 

Täytyy sanoa, että olen aika ylpeä edistymisestäni. Olen ehtinyt neuloa aika paljon kun viikonloppu meni levätessä ja varvasta parannellessa.

1 kommentti: