maanantai 6. syyskuuta 2010

Huivipäivitys

Kylläpäs aika on kulunut! Edellisen päivityksen jälkeen on ollut sellaista hulinaa, ettei ole ehtinyt kuin ajatella päivittämistä. Tänään sitten sain aikaiseksi päivittää. :)

En kuitenkaan päivitä vanhoja asioita, jotka yhä odottavat päivän
valoa, vaan aivan uusia ja vasta valmistuneita - vuorossa siis viikonloppuna kaksi tekemääni huivia. Päivitän fiiliksen mukaan, ja tänään halusin näyttää nämä. Joskus tulevaisuudessa sitten on vanhojen blogaamattomien töiden vuoro, lupaan! Mutta sen pitemmittä puheitta asiaan.

Malli: Lonkalta heitetty
Lanka: Novita Anni + harmaa tuntematon, 115g
Koukku: 9mm

Tämän tein kaksinkertaisella langalla, valmistui nopeasti leffaa katsellessa. Avopuolisoni tuntui tykästyvän tähän, sillä sanoi sen sopivan hyvin erään sinisen pusakkansa kanssa. Taitaa siis mennä hänen käyttöönsä!


Malli: Lonkalta heitetty
Lanka: Red Heart Ltd. Nord, Sandnes Garn Easy, 124g
Koukku: 5mm

Tämä valmistui myös viikonloppuna. Tähän huiviin kului myös hiukan enemmän aikaa, sillä purin tuon Red Heartin langan. Kyseessä oli siis kolmesta langasta nyöritetty lanka, ja sain idean purkaa ne ja tehdä huivin. Tämän jälkeen huivi kaipasi vielä jotakin ja muistin vihreän Easyn jämät laatikon pohjalla, ja se sopi todella hyvin väriltään kolmeen edelliseen väriin. :) Easya jäi yksi kerä laatikkoon odottamaan mitä tuleman pitää. Tykästyin tähän todella paljon, ihanat syksyiset värit.

1 kommentti:

  1. Mahtavat värit! Joku punatukkainen voisi tykästyä tuohon. Värit ovat ihanan maanläheiset.

    VastaaPoista