tiistai 14. syyskuuta 2010

Pitsimyssy ja kangaspakka

Eilen sain valmiiksi mustan pitsimyssyn, josta minulla on myös vihreä versio täällä. Onneksi otin kuvat siitä eilen, kun sää oli ihana ja lämmin. Tänään on vain tuullut ja satanut vettä, ja on todella harmaata!

Malli: Neulottu pitsibaskeri (Edelleen naurattaa!)
Lanka: Novita Rose Mohair, noin 36 grammaa
Puikot: 5mm


Sen lisäksi sain tänään erältä ystävältä pienen pakallise
n kangasta, kun hän kävi Marimekon tehtaanmyymälässä Herttoniemessä. "Sekundaa" tämä on, eli siinä on jokin nuppineulanpään kokoinen virhe jossakin kohtaa, minkä vuoksi kaverini onkin ahkerasti käynyt tuolla tehtaanmyymälässä hamstraamassa kankaita.

Pyydän vielä anteeksi kuvan laatua, blogger varmaan pakkaa sitä jotekin koska kuva näyttää aivan hyvältä ennen kuin tuon sen tänne, ja pikselimössöt tulevat vasta nyt. Mutta asiaan!

Tämän kankaan on suunnitellut Sanna Annukka (2008) ja kankaan nimi on Kanteleen kutsu. Todella osuva, vai mitä? En yleensä ole ollut vastavärien suurin ihailija käytännössä, ainakaan mitä tulee punaiseen ja vihreään, mutta tämä on poikkeus. Mitä enemmän ole tätä kangasta katsellut, sitä enemmän siitä tykkään. Kun ystäväni näytti minulle tätä kangasta, niin tuli tosissaan semmoinen "vau!" tai "oho!" olo. Ja sen jälkeen päätin tehdä tästä jotakin ihanaa! Mutta mitä, sitä en ole vielä päättänyt.

1 kommentti:

  1. Joka säästää, sillä on mistä ottaa. Usko pois, tuokin kangas löytää vielä muotonsa.

    VastaaPoista