tiistai 7. syyskuuta 2010

Sukat minulle ja nuttu lahjalaatikkoon

Innostuin tuossa kesällä neulomaan vauvannutun, joka valmistuikin viikossa. Kuvat otin vasta eilen, mutta kivoja kuvia sainkin! Vauvoja tuntuu putkahtelevan perhepiirissäni koko ajan jostakin, niin ajattelin yrittää varautua sitten tulevaa silmällä pitäen. Laitetaan lahjalaatikkoon odottamaan!

Malli: Baby Sachiko Kimono Sweater (ravelry)
Lanka: Novita Luxus Cotton, 115 grammaa
Puikot: 3,5mm

Nuttu oli miellyttävä tehdä eikä ohjeen tajuamiseen mennyt liikaa aikaa. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen! Reunan pitsikuviokin oli yksinkertainen ja helppo. Jostain syystä kuitenkin oli kauhean vaikeaa tehdä hihat ja jouduin purkamaan alun, niin hankalaa ja rumaa jälkeä tuli. Lopulta sain kuitenkin vinkin käyttää pyöröjä ja homma helpottui kun pystyin heittämään sukkapuikot syrjään. Alkuun tämäkin tuotti hiukan hankaluuksia, mutta kun keksin miten homma toimi niin kaikki sujui todella miellyttävästi. Viimeinen pulma oli sitten hihan pituus jostakin syystä.

Malli: Lonkalta heitetty
Lanka: Vuorelma Veto, 81 grammaa
Puikot: 3,5mm

Nämä sukat odottivatkin sitten useamman kuukauden valmistumista. Tein niitä samaan aikaan, ja perjantaina tarttuessani näihin uudestaan toisesta uupui kantapää ja toisesta varsi. Neuloin nuo sitten perjantai-iltana valmiiksi ja päättelin samantien, eikä se ollutkaan niin tuskaista kuin olin kuvitellut. Lankaa jäi vielä jäljelle, koska en halunnut (tai jaksanut, köh köh) tehdä pitkiä varsia. Plus halusin saada nämä valmiiksi ja puikot vapaiksi. Ihan tyytyväinen olen näihinkin. Ihanaa kun viimein valmistuivat!

3 kommenttia:

  1. Söpö nuttu ja ihanaiset sukat - tosi kiva väriyhdistelmä :)

    VastaaPoista
  2. Nätit sukat jos multa kysytään. Ja mä olen melko varma, et se vauvanvaatekin löytää vielä käyttäjänsä.

    VastaaPoista