lauantai 15. tammikuuta 2011

Ranteita lämmittämään

Jouluna lahjoin sukulaisia ja ystäviä myös ranteenlämmittimin. Joulun jälkeen oli myös mummini syntymäpäivät, joten joulun aikaan kun kävimme oli luonnollista ojentaa kummatkin lahjat, koska emme päässeet hänen syntymäpäivänään käymään.


Malli: Hands of Blue (ravelry)
Lanka: ONline Linie 155 Supercool, 45g
Puikot: 3mm

Nämä annoin mummilleni, isän äidille. Tulivat tarpeeseen rannesärkyjen vuoksi. Olin jo muutama vuosi sitten tehnyt yhdet perusranteenlämmittimet, mutta ne olivat kuuleman mukaan kadonneet. Äitini muistutti minua ajoissa ennen joulua tämän lahjan tarpeellisuudesta. Voisin jossakin välissä tehdä hänelle toisenkin parin, ehkä jopa eri mallistakin. ;)


Malli: Hands of Blue (ravelry)
Lanka: ONline Linie 155 Supercool, 40g
Puikot: 3mm

Nämä annoin isäni isän siskolle jouluna. Emme ole nähneet kunnolla vuosiin, ja tänä vuonna hän tuli viettämään joulua kanssamme. Hänellekin tarpeeseen tehty, ja kovasti kiittelikin. Tilasi myös pipon samaisesta langasta, johon olen mallinkin jo katsonut. :)


Malli: Hands of Blue (ravelry)
Lanka: Golden Eagle Alpaka Fein, 34g
Puikot: 3mm

Nämä annoin eräälle ystävälleni jouluvaihtomme yhteydessä. Valmistuivat todella nopeasti, ja olivat mukavat tehdä. Täytyy toteuttaa ensi vuonnakin vaihto, oli todella hauska tehdä pakettia! Olen täysin rakastunut tähän kämmekäsmalliin, eikä vielä kolmen parin jälkeenkään kyllästytä. Nopea ja mukava tehdä. :)


Malli: Band cuffs (ravelry)
Lanka: Gjestal Janne, 27g
Puikot: 4mm

Näitä tein yhteensä neljä kappaletta (kahta mallia) toiselle ystävälleni jouluksi. Nopea ja helppo tehdä. Hänkin tuntui tykästyvän näihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti