lauantai 26. marraskuuta 2011

Syysvaihto

Eilen vaihdoimme paketteja ystäväni kanssa. Kumpikin meistä kokosi toiselle paketin, jonka sisällön olimme koostaneet toisen antamien vastausten perusteella. Toki vakoilimme toisiamme puolin ja toisin, itse käytin hänen aviomiestään apuna, jotta saisin neulottua sopivan kokoiset sukat ystäväni tietämättä. 
En missään vaiheessa muistanut ottaa kuvaa antamastani paketista tai sen kokonaisuudesta, minulla on vain yksittäisiä projektikuvia. En tiedä kummasta antamastani käsityöstä pidin enemmän - sukista vai pöllötaulusta, kummatkin olivat todella hauskoja ja jännittäviä projekteja. Mutta nyt asiaan eli niihin sukkiin.


Malli: Owlie socks (ravelry)
Lanka: Cascade Yarns Heritage sock yarn, 75g
Puikot: 2,5mm

Onneksi äidilläni on numeron 39 jalka, joten pystyin sovituttamaan sukkaa äidilläni varmistaakseni sopivuuden ystäväni jalkaan. Eilen lopullinen totuuden hetki koitti, ja ilo oli suuri kummallakin kun sukat sopivat! Helmet sukkiin tilasin etsystä, Hopeasäie oli kyseinen kauppa. Ihania lankoja myös, täytyy joskus niitä kokeilla, olen kuullut niistä pelkkää hyvää.

Paketti sisälsi sukkien lisäksi kerän pehmoista turkoosia lankaa, kaksi erilaista neulottua kirjanmerkkiä, suklaata, pätkiksiä, japanihenkisiä lamppuhelmiä, pöllöjääkaappimagneetteja, pinssin, kaksi pöllöä, suklaalevyn ja tietysti aiemmin mainitsemani pöllötaulun. Kehyksiä en siihen tehnyt, se olisi mennyt jo reilusti yli budjetin. Täytyy sanoa, että olimme kummatkin aika muikeina paketeistamme. Näistä muista käsitöistä blogaan sitten erikseen, tämän halusin pyhittää yksinomaan näille sukille. Malli on nätti ja tekee mieli neuloa itsellekin samanlaiset. :) Saamastani paketista blogaan myös, sitten kun ehdin!

1 kommentti: