keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Pöllötaulu

Tässä on tämä mainostettu pöllötaulu. Idea lähti siitä, kun halusin virkata pöllön ystävälleni, ja sitten keksin että sen voisi ommella kankaaseen. Hetken pengottuani puuvillalankojani löysin toisiinsa menevät värit ja aloin virkata. Ensin syntyivät silmät, sitten torso ja lopuksi siivet. Nokka tuotti eniten päänvaivaa, mutta sekin onnistui muutaman testauksen jälkeen. Lopuksi ompelin palaset käsin yhteen. Pöllö olikin jo paloina kun tajusin, että se kangaskin olisi hyvä olla, ja kaapista löytyikin tähän projektiin aivan täydellinen kangaspala!

 Malli: Oma
Lanka: Jämäpuuvillalangat, 19g
Koukku: 3mm

Vielä tuntui, että jotakin puuttuu. Pengoin laatikoita, etsien sopivaa väriä yksityiskohtiin. Ei ollut sopivaa puuvillalankaa, kunnes välähti. Muistin omistavani ristipistoasioita ja lankoja! Sieltä löytyi punainen lanka jolla sitten "kirjoin" silmät ja vatsan.


Ruskea lanka loppui juuri ja juuri, sitä jäi ehkä 10 senttimetrin mittainen pätkä kun sain pään sarvet tehtyä. Tämä idea syntyi aivan viime hetkeillä, mutta innostuin siinä todella kovasti, varsinkin kun ystäväni oli maininnut pitävänsä ystävien tekemästä taiteesta ja laittavansa sitä mielellään seinälle.

3 kommenttia:

  1. Whii. Pitääkin päästä tänä viikonloppuna keräämään pöllölle kehykset :) On se vaan niin söpönen <3

    VastaaPoista
  2. Suloinen! Itsellänikin on suunnitelmissa tehdä pöllö aplikoimalla ja virkkaamalla. Etupäässä tosin ommellen.

    VastaaPoista