sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Huivi itselleni

Täytyy ensiksi kehua, että ajastettu blogikirjoituksen julkaisu on yksi blogimaailman näppärimmistä kikkavitosista. Voi hyvin kirjoittaa muutaman viestin jemmaan, koska eihän se ole hauskaa jos useampia kirjoituksia julkaistaisiin aivan peräkkäin, siinä ei olisi odotusta tai jännitystä. Ja se, että minua sattuu kirjoituttamaan jonakin iltana useamman kuin yhden viestin edestä, ei saisi olla este. Joten ajastettu päivitys, Mahtavaa isolla ämmällä!

Kaiken kiireisen lahjaneulonnan keskellä minusta tuntui, että halusin saada valmiiksi jotakin itselleni. Tai ehkä vain tehdä jotakin itselleni, valmistuminen olisi vain plussaa. Tämä huivi oli keskeneräisenä odottamassa, että joku nimeltämainitsematon naishenkilö saisi hänet valmiiksi.

 Malli: Clockwork
Lanka: Lai-la-lai Yarnz Sock, 60+88g
Puikot: 4mm 

Tällä mallilla on minulta valmistunut yksi huivi puolisolleni aiemminkin. Tätä viestiä kirjoittaessani huomasin, ettei kyseinen huivi ole päässyt tänne asti (tai jos on, en ole muistanut käyttää tunnisteita). Mutta jaanpa nyt kuitenkin sen ainoan kuvan, jonka huivista sain silloin otettua. Malli: Clockwork
Lanka: Punta Yarns Merisock Space Dyed, 60+86g
Puikot: 4mm 

Tämä valmistui tosiaan puolisolle toissa jouluksi. Joulun alla huomasin, että siihen oli tullut reunaan pieni rikkouma, joten pääsin harjoittelemaan paikkaamista. Sitä tuskin huomaa, jos ei tiedä mistä etsiä. En varmaan itsekään enää löytäisi hartaan etsimisen jälkeen, jos pitäisi. Joten hyvä työ tuli tehtyä!

Tuosta puolison huivista on otettu uudet kuvat, mutten ole niitä vielä katsonut läpi saati tietenkään päivittänyt ravelryyn, joten, niin. Toivottavasti jokin kaunis ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti