maanantai 28. lokakuuta 2013

Jotakin uutta: huivi

Innostuin blogaamaan huivin, jonka sain valmiiksi eilen (!!) ja kuvattua tänään aamulla, kun oli hetken aikaa hyvä valo. Värit onnistuivat todella hyvin, ja kauhean värinen lattiammekaan ei näytä niin kauhealta huivin ja tuolin kanssa.


 
Malli: Fifty Shades of Any Colour 
Lanka: SW Merino 100% 74g & käsinkehrätty 32g
Puikot: 4+4,5mm

Keltainen lanka on ensimmäinen itse kehräämäni (värttinällä), ja se on odottanut lankalaatikossa pitkään. Eräs ystäväni oli tehnyt tällä mallilla huivin itsekehrättyä pitsiosuudessa käyttäen, ja sainkin häneltä innostuksen tähän. Sopivaa kaveria sille ei kuitenkaan löytynyt kotoa, joten jouduin pyörähtämään ostoksilla. Huhtikuussa aloitettu huivi sai vihdoinkin tässä kuussa odottamansa pitsiosuuden, pingotuksen ja päättelyn.

Pingottaminen ei mennyt ihan niin kuin olin toivonut, mutta tyydyin ensiyritykseen. Toimenpide on kuitenkin aikaa vievä, ja sen kahteen kertaan tekeminen ei houkuttanut. Tarpeeksi hyvä tuli!

Alan selkeästi hiljalleen lämmetä ainaoikealle. Ainakin huiveissa, niitä kun on syntynyt useampia (erilaisia) ja itselle jo kaksi. Tai kolme. Tykästyin myös tähän malliin, joten saattaa olla, että syntyy toinenkin huivi, joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti