perjantai 25. lokakuuta 2013

Paluu horroksesta

Kevät ja kesä ovat hurahtaneet nopeasti - paljon on tapahtunut elämässä ja käsitöiden parissa. Jonkin verran valmiitakin töitä on, joita voisin esitellä.

Malli: Percy Shawl
Lanka: Geilsk 3 ply Bomuld og uld, 150g
Puikot: 4mm 

Kesän kynnyksellä en muista, että olisin vielä tätä huivia käyttänyt, ilmat olivat niin lämpimät huhtikuun lopulla, että olisinko muutamia kertoja ulkoiluttanut häntä. Nyt syksyn ajan tämä on ollut eniten käytetty huivi.

Nimesin huivin mummini mukaan Rauhaksi, sillä neuloin tämän häntä muistellen. Vaikka hän sairastelikin pitkään, tuli aivoverenvuoto yllätyksenä kaikille. Hautajaisiin en saanut huivia valmiiksi, mutta pidin siellä huivia, jonka tein häneltä saamastani langasta. Pikaisen tarkistamisen tuloksena huomaan, etten ole kyseistä huivia esitellyt, joten nyt on hyvä hetki siihenkin.


Malli: Colchicaceae
Lanka: Mysteerivillalanka, 129g
Puikot: 4mm 

Huivi valmistui maaliskuussa 2011, ja käytin sitä eräässä liveroolipelissä. Huivi on superlämmin ja lanka sen verran karkea, että alkuun erityisesti kutittaa ihoani. Olenkin pitänyt sitä shaalina / wrapina olkapäiden ympärille käärittynä ja neulalla kiinnittänyt. Muistan myös kun kuvasin tätä huivia, se oli todella haastavaa värinsä vuoksi.Lepää rauhassa ♥.

1 kommentti: