lauantai 17. tammikuuta 2015

Siksakmyssy

Jälkipäivitys jatkuu, kiitos ajastettujen päivitysten! Päätin jo syksyllä, etten ota stressiä bloggaamisesta, esittelen töitä sitä tahtia kun kerkiän. Jossain välissä olen taas ajan tasalla. Menen fiilispohjalla kirjoittamisen ja esiteltävien töiden suhteen, joten töiden valmistusjärjestystä noudattavien blogitekstien odottaminen on aivan turhaa.

Esikoinen kun pyörähti maailmaan oli kuuma elokuu, eikä neuleille ollut ihan heti tarvetta. Syyskuussa kuitenkin huomasin, että sitä olisi hyvä ja mukava olla jokin neulottu myssy. Toki neidillä oli muitakin, ei-neulottuja pääasioita, mutta pehmoinen alpakkapipa oli kuitenkin mielessä ja toiveessa äidillä. 


Malli: Siksakmyssy (Ulla)
Lanka: mysteerialpakka/silkki
Puikot: 2,5mm

Luonnollisesti tätä alettiin neuloa silloin, kun se olisi pitänyt jo saada käyttöön, joten punnitseminenkin jäi. Syyskuussa pipo oli kuitenkin jo käytössä ja pysyi niin kauan kuin säät suosivat ja pipa mahtui. Sittemmin on käytössä ollut erinäköiset ja -laiset pipat, enkä ole saanut neulottua uutta. Olen nimittäin panostanut kaikenlaisiin muihin tärkeisiin vauvanneuleisiin, joista lisää myöhemmin.

Langan sain essimarjaanalta, se oli noin puolikas kerä. Tarkkaan meni, sillä jäljelle jäi vain noin metrin mittainen nöttönen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti