perjantai 30. tammikuuta 2015

Pipo ja hanskat

Kun vanhempani kävivät Islannissa jokunen vuosi sitten, sain heiltä paljon lankaa tuliaisina. Tämä kyseinen lanka tuli sillä ehdolla, että neuloisin jotakin veljelleni. No, hän sai nämä jouluna 2013, kun langat olivat marinoituneet 3,5 vuotta lankavarastossani!

Malli: Claudia (ravelry)
Lanka: Ístex Létt-Lopi, 32g
Puikot: 4mm

Lanka: Ístex Létt-Lopi, 59g
Puikot: 4mm

Osuvammin nimesin nämä Loppi-lapasiksi. ;) Pipo valmistui reilussa päivässä, lapasia tein reilun viikon. Samaan aikaan minulla oli pari muutakin kiireistä joululahjaa puikoilla, köh köh joulukuun puolenvälin jälkeistä aikaa kun elettiin. Minun oli jostain syystä vaikea lukea palmikkokaaviota, joten työskentely oli hidasta. Tajusin sitten onneksi värittää palmikoiden suunnat, mikä helpotti työskentelyä.

Lankaa jäi vielä. Aloitin paria päivää ennen joulua (eli 2014) huivin, johon oli tarkoitus upottaa kaikki jäljellä oleva lanka. No, kiire tuli ja enpä ehtinyt edes kolmasosaa neuloa. Hän saa sen sitten kun saan aikaiseksi neuloa huivin valmiiksi. Veljeni ei muutenkaan halunnut joululahjoja, joten huivi lienee sitten hyvän päivän lahja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti