torstai 3. joulukuuta 2009

Kämmekkäät veljelle

Veljeni osallistui erääseen runonlausuntakilpailuun useampi kuukausi sitten, ja neuloin hänelle kämmekkäät. Sainpa niistä myös kivan ulkoilmakuvankin antaessani ne hänelle!

Malli: Oma
Lanka: Novita Nalle (luulisin, jämälankaa)
Puikot: 3,5mm
Menekki:
Yhteensä varmaan semmoiset +/- 100g

Käytin apunani avopuolisoni kämmeniä, koska heillä on suurinpiirtein samankokoiset kämmenet, ja ne istuivat veljelleni täydellisesti. Oli hyvä fiilis! Annoin nämä hänelle jo syyskuun alkupuolella, kun vietimme mukavan grilli-illan yhdessä pihalla, sää oli todella mainio! Nyt pitäisi tiedustella olisiko hänellä jotain toiveita joululahjoista, ei ihan uskalla lähteä sokkona tekemään mitään.

Lisäksi minulla on useita joululahjoja valmistunut viimeisen viikon aikana, ja olen saanut avopuolisolleni tarkoitetun torkkupeiton valmiiksi. Voisin siis ottaa ja laittaa nekin kuvat tänne jossakin välissä piakkoin.

Joululahjaneulelista on myös onneksi lyhentynyt mallikkaasti. Olen saanut kummipoikani lahjan valmiiksi, ja hänen pikkuveljensä lahja on vielä vaiheessa. Sitten on vielä isän ja muutaman ystävän lahjat, sekä luonnollisesti villapaita avopuolisolleni, jota hän pyysi. Ehkä teen slipoverin hänelle sitten synttärilahjaksi, taas.

1 kommentti:

  1. Hienot kämmekkäät olet tehnyt! Mä en osaa kirjoneuletta ollenkaan.

    VastaaPoista