tiistai 5. maaliskuuta 2013

Seuraava sukkapari

Edellisessä päivityksessä mainitsin, että sukkia syntyi useampi pari. Turkoosit pöllöt oli kesän viimeinen pari, joten jatketaan tässä nurinkurisessa järjestyksessä.

Olimme puolisoni mökillä Savossa ja minulla oli kaikennäköistä tarviketta mukana. Olin alunperin suunnitellut näistä jotakin muuta, mutta lattiat mökillä olivat viileät ja kesä tavanomaista viileämpi, joten... Tein sukat. Kesällä!

Malli: Kärjestä ylös, sovellettu
Lanka: Gjestal Janne, 81g
Puikot: 3,5mm 

Nämä ovat jämälankasukat. Heti alussa päätin, etten sotke punaisia ja vihreitä keskenään. Halusin kuitenkin jotakin muutakin, jotakin enemmän kuin pelkkiä raitoja. Niin nämä sukat syntyivät. Vaikka malli ja logiikka on sama kummassakin, ne ovat silti eriparia, mutta vain päävärien puolesta. Kantapäässä käytin tätä myös Ullasta löytyvää kiilakantapään ohjetta. Kärkialoitukseen kokeilin myös Ullan ohjetta.

Sukista tuli kuitenkin hiukan liian pienet minun jalkaani, aika tiukat. Ne menisivät paremmin 35-36 jalkaiselle, joten olen suunnitellut lahjoittavani nämä hyväntekeväisyyteen.


Kuvia oli muuten hauska ottaa, en nimittäin ollut muistanut ottaa jalustaa mukaan. Alustana toimi puolison mappikansio ja pari kirjaa. Lisäksi hyttysiä oli jonkin verran. Huomaatteko yhtään viimeisestä kuvasta? Alkaa kutittaa pelkästään niiden näkeminenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti