maanantai 25. marraskuuta 2013

Raitasukat

Keväällä osallistuin Tähtiportti-aiheiseen vaihtoon. Saamastani paketista kirjoittelinkin jo huhtikuussa, mutten koskaan muistanut mainita mitä laitoin omalle parilleni (jokainen osallistuja lähetti paketin eri henkilölle kuin jolta sai paketin). Valitettavasti en muistanut ottaa kuvaa paketin sisällöstä, joten tyytyminen on lähteneeseen sukkapariin.

Malli: Raitasukat (heittämällä sovellettu)
Lanka: Hjertegarn Lima 50g & Teddy 42g
Puikot: 4mm

Langat olivat varastosta ja saadakseni sukista mahdollisimman pitkävartiset, aloitin kärjistä. Päätin siis tehdä ihan perusraidalliset. Sukkia on tullut tehtyä sen verran monet, että neulominen luonnistuu myös ilman mallia. Saajalla oli numeroa isompi mono kuin allekirjoittaneella, joten ei tarvinnut edes kikkailla. Kumpaakin lankaa jäi 1-2g sopivasti mahdolliseen korjailuun tulevaisuudessa.

Parini oli kirjoittanut, että piti paikallisten värjärien langoista, mistä sitten sain idean lähettää hänelle useampaa erilaista, suomalaisen värjärin värjäämää lankaa. Sain ystävien avulla haalittua neljää erilaista lankaa melkein 100g edestä. Saaja oli ihastunut keriin, joten pieni jännitykseni oli turhaa.

Sen lisäksi lähetin silmukkamerkkejä, hunajaa (hän piti leipomisesta), suklaata ja purukumia sekä jääkaappimagneetin. Hieno vaihto oli, toivottavasti ensi vuonna on taas uusi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti