maanantai 16. joulukuuta 2013

Kymmenen silmukan kaaos

Jämälangat eivät tosiaankaan loppuneet siihen edelliseen jämäpeittoon, ehei. Niitähän syntyy koko ajan lisää! Tähän projektiin pääsivät ne langat, joiden en kokenut sopivan edellisen jämäpeiton kanssa yhteen (lähinnä paksuuden vuoksi). Tällä kertaa päätin neuloa.


Lanka: Sekalainen joukko, yht. 347g
Puikot: 3mm

Tässäkään peitossa en kovin tarkkaan miettinyt värien sommittelua. Työhön upposi ainakin yhdeksää eri merkkiä jämälankaa. Uuden värin aloitin aina ulkoreunasta. Helppoa oli, kulmatkin onnistuivat hyvin hetken pohdinnan jälkeen. Lankojen eripaksuisuuskaan ei kovasti haitannut (2,5-4mm puikoille).

Lopuksi virkkasin peiton reunukseen simpukkakuvion mustalla langalla, se ei valitettavasti pomppaa kuviin. Päättelyjen jälkeen silitin työn vielä, sillä se veti sumppuun tuosta keskeltä, ja työ tasoittui huomattavasti. Lopputulos = onnistunut!

Tämä oli myös sopivan aivotonta neulomista ja kaiken lisäksi tässä pärjää kahdella sukkapuikolla! En yllättyisi jos joskus tekisin toisenkin. Tästä peitosta on variaatio, jossa on kaksi "soiroa", ehkäpä sellainen jos ei tällainen? Täytyy jättää hautumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti