lauantai 5. maaliskuuta 2016

Pitkän hiljaiselon jälkeen

Tätäkin blogia vaivasi pitkään hiljaisuus. Alkuun oli kiirettä ja elämässämme tapahtui paljon (hyviä) muutoksia, jotka veivät ajan ja energian, sitten energiat menivät muuhun kuin bloggaamiseen. Käsitöitä on kuitenkin tullut tehtyä.

Päätin kuitenkin, etten ala raportoida aivan vanhimpia tekemiäni töitä (sanotaan ennen viime syksyä tehtyjä), vaan haluan esitellä sitä jotain tuoreempaa. Haluan jatkaa blogaamista, ajankohtaisemmin. Aloitan isompia ja pienempiä projekteja, niin sitä mukaa kun kuvaan niitä ja siirrän materiaalin koneelle, voisin yrittää tänne kirjoitella. Kaikki pääosin päätyvät ravelryyn, mutta myönnän että viime joulun (2015) neuleet ovat edelleen kamerassa. Jokin ilta siis täytyy ryhtyä työn touhuun!

Jotta tästä päivityksestä ei tulisi pelkkää tekstiä, esittelen pari pientä jämälankaprojektia!


Lanka: Schachenmayr Regia 4-fädig Solid Colors, 12g
Puikot: 2,5mm


Lanka: Cascade Yarns Heritage Solids & Quatro Colors, 13g
Puikot: 2,5mm

Erityisesti nuo raidalliset ovat mieleeni, ja mukavan pehmoiset. Olleet käytössä myös talvella rukkasten alla, muutoin ei pysy pienet sormet lämpiminä.

Jälkilisäys 9.3.2016:
Tarkoitus on siis alkaa kirjoitella säännöllisesti, kutene ylempänä kirjoitan. Kuitenkin silloin kun siltä tuntuu. Sekä yrittää suunnitella vähän etukäteen mitä kirjoittaa ja mistä laittaa kuvia. Tähän mennessä olen kirjoitellut vain valmistuneista töistä, mutta ehkä saisin lisää intoa tehdä ja saada valmiiksi jos kirjoittelisin myös keskeneräisistä töistä sekä suunnitelmista? Täytyy vähän mietiskellä vielä. Minulla on kuitenkin paljon näperryksiä meneillään, tällä hetkellä pääsääntöisesti neuleita ja ompeleita (sekä mummilassa yksi hyväntekeväisyysvirkkauspeittoprojekti).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti