lauantai 16. huhtikuuta 2011

Askartelua

Olen kiinnostunut leimailusta. Tämä koukuttuminen tapahtui joskus viime syksyn aikana, ja ala (vai ylä?)mäki on jatkunut siitä asti. Olen ostellut leimasimia silloin tällöin, ja joulukortitkin askartelimme yhdessä avopuolisoni kanssa. Ne olivat sellaisia leikkaa-liimaa-kortteja, joissa käytimme muutamia talviaiheisia leimasimia. Siinä iski kyllä vauhtisokeus, ja meistä kummallakin oli hiukan erilainen visio kuin toisella, mutta se oli hauskaa. Niistä korteista minulla ei ole näyttää kuvia kuitenkaan.


Kevätkortti. :)

Tein näitä kaksi kappaletta, joista kummatkin lähtivät jo maailmalle (Suomen rajojen sisäpuolella kuitenkin pysyttiin). Saajat olivat oikein ilostuneita korteista, tuli itsellekin hyvä mieli! Nämä ovat ensimmäisiä vähän astetta vaativampia. Kun keksin laittaa pitsiä piristämään kuvia ja käyttää copiceja väritykseen. Käytin vaaleaa violettia, mutta se ei valitettavasti erotu kuvasta. Käytin sitä hännän ja kaulapannan pilkuissa sekä kropan isoja palloja kiertävässä "ketjussa".

Muutama päivä sitten kävin myös ostassa pieniä rusetteja sekä "timantteja", joita toivottavasti pääsen käyttämään pian. Lisäksi selailin erästä hiljattain julkaistua kirjaa leimailusta ja korttien askartelusta, mutta se oli todella hintava, niin en uskaltanut ostaa. Mutta kuvat olivat hienoja ja ohjeet selkeän oloisia, ja kokonaisuus oli todella mielenkiintoinen ja inspiroivakin. Kyseinen kirja minut saikin rohkaistumaan ja ostamaan noita tarvikkeita. Jotta voisin harjoitella ja tehdä vielä kauniimpia kortteja, päästä sieltä eskaritasolta eteenpäin. Tosin aion vielä hakea lisää ideoita ja vinkkejä, jotta saisin vähän lisää inspiraatiota ja toteuttamiskelpoisia ideoita. Kokonaisuus kun ei ole vielä aivan hallussa eikä vielä ole visiota mitä noista tekisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti