tiistai 12. huhtikuuta 2011

Tähtiporttivaihto - saamani paketti

Jee!

Eilisen päiväni kruunasi iloinen yllätys - vaihtopakettini Kaliforniasta saapui! En todellakaan odottanut sitä saapuvaksi, olin sen oikeastaan unohtanut sillä odotin vain että parini saisi omansa. Enemmän yllätyin siitä kun Kusti toi sen ovelle asti. Piti äkkiä hypät
ä housuihin, en uskaltanut mennä avaamaan ovea pitkissä kalsareissa..

Pakkauksen sisällä oli kolme silkkipaperiin(?) käärittyä nyyttiä, joista yksi oli pehmeä, toinen kevyt ja aivan kuin sisältäisi action figurin ja kolmas painava. Jännää! Mukana oli vielä kortti. Hyppelehdin innoissani ja päästelin innostuneita kiljahduksia. Lisäksi oli vielä arkillinen söpöjä merihevostarroja.

Kääröjä en kuitenkaan avannut heti, vaan vasta a
amulla. Voi että millainen paketti! Sieltä paljastui aivan ihanat sukat (merinovillasta), suklaata, jelly beanseja sekä suklaata. Sukat...istuivat kuin hansikkaat. :D Siis aivan hiukan tiukat, mutta menivät jalkaan hankaluuksitta. Siis aivan sopivat, ja tukevat ainakin jalkojani! Lanka oli aivan ihanaa.


Vaihtopaketin sisältö koko komeudessaan.

Olen kyllä hankkinut figuureja, videopeli- ja animesellaisia, mutten vielä yhtäkään sellaista joka perustuisi TV-sarjaan. Mielestäni ne ovat usein niin huonolaatuisia, etten ole halunnut ostaa. Tämä on oikeastaan aika hauska ja tykkään. :) En todellakaan arvannut, mitä paketista tulisi kun se tupsahti oven taakse, ja oli kyllä hauska paketti kaiken kaikkia
an. Tekisipä mieleni tehdä heti perään toinen vaihto! Sillä minusta jäi tuntumaan, etten saanut kaikkea haluamaani pakettiin mukaan (sitä samaa sanoi parinikin, liekö meillä edessä siis vielä yksi, kahdenkeskinen vaihto?).


Hiukan lähikuvaa sukista, tarroista ja korteista. Tuo puukortti tuli sukkien mukana, kääntöpuolella teksti 100% Superwash merino, Sunshine Yarns. Pieni nöttönen sitä jäi, ja se tuli paketin mukana. Parini ehdotti siitä huivia Jonakselle. Ehkäpä, ehkäpä.

Olin kyllä hyvällä tuulella töihin mennessä. vaikka unohdin kännykkäni kotiin, ja napitin takkinikin aivan väärin (huomasin vasta töissä!). Oli vaikea keskittyä tekemään mitään kangaspuilla, mutta onneksi helpotti loppua kohden. Voisin nyt korkata joko jelly bean-pussin tai suklaan. En osaa päättää! Jelly beans-pussissa on 30 eri makua, huh. Tästä voi tulla jännää!

Tänään on ollut todella kaunis päivä sään puolesta - hiukan pilvistä mutta aurinko on paistanut lämpimästi, ei ole pahemmin tuullutkaan. Hyvää päivän jatkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti