perjantai 22. huhtikuuta 2011

Muutama kirja

Laitoin tuossa viime viikolla kahdelle henkilölle lahjaksi kirjat, ja tässä niistä kuvat. Myös nämä on sidottu silloin kesällä 2008.


Koko A5.

Tämä meni eräälle ystävälle, johon tutustuin lukiossa. Hän ihasteli kirjaa jo viime syksynä piipahtaessaan luonamme, ja jätin asian hautumaan. Viime viikolla tuntui sitten sopivalta ajankohdalta lahjoa häntä, sillä olin unohtanut tyystin koko kirjan olemassaolonkin hetkeksi. Iloinen hän oli yllätyksestä.Koko noin puolet A5:sta.

Tätä kangasta oli jäljellä
vain muutama pieni tilkku, joten siitä riitti vain kahteen pieneen kirjaseen. Tuosta kankaasta olisi tosiaan tehnyt mieli sitoa useampikin kirja! Mutta jämälaari on jämälaari, ja sieltä löytyi paljon muutakin mielenkiintoista. Olin tyytyväinen lopputulokseen. Tämänkin saaja oli kovin iloinen kirjastaan, mikä lämmitti myös minun mieltäni entisestään.

Tänään oli aivan ihana päivä, sillä tänään satoi kunnolla pitkästä aikaa. Tuntui, ensimmäistä kertaa tämän viikon aikana, että pystyin taas hengittämään hetken aikaa normaalisti. Tämä viikko on tuntunut kovin raskaalta ajoittain, joten pieni apu luontoäidiltä ei ollut ollenkaan huono. Illasta paistoi taas aurinko, joten koko päivä ei toivon mukaan mennyt aivan hukkaan niiden mielestä joista sade oli haitaksi. :)


Mukavaa pääsiäistä!

3 kommenttia:

 1. Hiisi, noi sun sitomat kirjat on söpöjä. :3
  On jo pidemmän aikaa hotsittanu opetella sitomaan kirjoja mut aina on ollu jotain parempaa tekemistä olevinaan. Toisaalta mie keräilen nurkkiin tyhjiä kirjoja ja käytän niitä ties mihin niin samantein niitä vois kai itekin tehä :) Aa. No ehkä mulla viel joku päivä on aikaa..

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Kirjansidonta on semmosta, että sitä on vähän hauskempi tehä jonkun kanssa. Ja kun on useita eri työvaiheita joissa täytyy odottaa liiman kuivumista ja siten tarvitsee enemmän aikaakin. Vaivaa joutuu näkemään niin paljon, että saman tien kannattaa tehdä mahdollisimman monta. Joten aika ja alottamisen vaikeus, ah! Pitäisi varata vähintään kirjansidontaviikonloppu ja silloinkin saisi tehdä rivakasti. :D

  VastaaPoista
 3. How nice little books! Star fabric. Interesting choice. ;)

  VastaaPoista