sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Tähtiporttivaihto, osa 2

Parini sai alkuviikosta pakettinsa, joten nyt voin laittaa kuvat hänelle lähettämistäni asioista blogiini. :) Laitoin lähettämäni tavarat pieniin paketteihin, ja jokaiseen pakettiin laitoin myös kortin, joihin olin kirjoittanut lainauksia Valalta.


Malli: Spring seeds (ravelry)
Lanka: Abuelita Yarns Merino Worsted, 86g
Puikot: 5mm

"It's probably better than our plan." Surffailin kaikiessa rauhassa, Vala mielessäni, ravelryssa ja etsin ohjetta, kun törmäsin tähän. Ihastuin tähän malliin, mutta halusin tehdä siitä suuremman ja niin syntyi pienehkö huivi. Kokoa tuli loppujen lopuksi noin 120x55cm. Lankaa jäi 14 grammaa, sekä lisäksi toinen kerä. Ehkäpä teen siitä itselleni toisen joskus?Lanka: "I've got tingles all over." Pussi: "You may proof useful."

Ihastuin malliin ja nähdessäni tuota kangasta kaupassa, minun oli pakko tehdä tällainen! Parini tuntui tykkäävän kovasti pussista. Ensimmäinen oli vähän eskaritasoinen ja kokeilu, jossa tuli monta virhettä ja erhettä. Niinpä päätin pitää sen itse, koska kangasta riitti vielä toiseen pussukkaan. Siitä tulikin paljon hienompi ja niin uskalsin laittaa sen parilleni! Lanka on Malabrigo Lacea.


"I don't think you want to start thinking what I think."

Vala on sisukas ja humoristinen hahmo, jota näyttelee Claudia Black. Silmukkamerkkeihin sain innostuksen väreistä, joilla parini kuvaili Valaa. Nämä merkit menivät muistaakseni 4mm puikkoihin (en muistanut kirjoittaa sitä ylös). Mustat helmet lasia, keltaiset värjättyä simpukkaa.


"I say we give it a go."

Parini kertoi harrastavansa skräppäystä, joten sain idean lähettää hänelle itse tekemääni paperia, töissä kun tuohon aikaan vielä tein sitä paljon. Paperi on tehty "supersalaisista" dokumenteista, eli työpaikkani salaisista asiakirjoista jotka ovat menneet silppuriin. Kierrätystä siis! Ruskeissa papereissa olen käyttänyt sahanpurua lisänä.

Lisäksi lähetin hänelle yhtä mielisuklaatani, Kalevin mansikka-keksi-valkosuklaata. "Happiness is not something you can buy", luki suklaan kortissa.

Laitoin hänelle vielä kortin, jossa kerroin paketin sisällöstä ja materiaaleista. Pakkasin paketit Pikku Myy -laatikkoon, joka oli ihanan keltainen ja punainen ja pirtsakka. Sarjakuvaan perustuvaan siis. En valitettavasti tajunnut ottaa paketista, niin isosta kuin pienistä, tai korteista, kuvia, joten joudumme tyytymään näihin.

Aurinko paistaa ja sää on lämmin, taidamme siis uskaltaa lähteä kävelylle. Kuiva ja pölyinen ilma kun käy keuhkoihin ja ahdistaa, niin en ole kovin paljoa uskaltanut liikkua. Limakalvotkin ovat olleet todella ärtyneitä. Toivottavasti pian sataisi.

Leppoisaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti